Olin viime viikonloppuna tänä syksynä avatun kauneushoitolan, C You Studion avajaisissa ja lupasin aikaisemmassa postauksessa tehdä kyseisestä paikasta hieman esittelyä. Ensinnäkin kauneushoitola sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Hallituskadulla. Paikka on juuri remontoitu ja sisustukseen on panostettu, mm pehmoisilla karvataljoilla. Tila on ihanan avara ja henkilökunta lämminhenkinen. Hoitoihin kuuluvat mm ripsienpidennykset, kasvo- ja jalkahoidot, meikkaus ja ihokarvojen poisto. C You Studio ei ole mikään perinteinen kauneushoitola vaan hoitolan yhteydessä toimii myös kampaamo. Tuo kampaamo-osion sisustus on ihan mun lemppari. Viime lauantaina oli viralliset avajaiset. Harvoin olen odottanut avajaisia yhtä innoissani kuin nyt, johtuu varmaan siitä, että olen ollut asiakkaana heti alusta lähtien. Olen käynyt tytöillä (Veeralla ja Hennalla) jo aiemmin ripsienpidennyksissä toisessa paikassa. Sain useamman kaverinkin innostumaan lähtemään mukaani.

 

Last weekend, I was at the opening party of C You Studio and I promised to make a post about it and the company. First of all the Beauty Salon is at Hallituskatu in the city center of Tampere. The place is just renewed, and the interior is very nice. The space is roomy and the staff are very warmth. In their treatment menu they have classic and volume extensions, facials, pedicure, make up and hair removal treatments. C You Studio is not a regular beauty salon, they also have hairdresser in their place. The official opening was last Saturday. I have never been so excited about an opening party, but I guess it’s because I’ve been costumer from the start. I got few friends excited too and them to come with me.

 

Avajaisten teemavärinä oli selkeästi kulta, joka sopii paremmin kuin hyvin tällaiselle kultaharakalle. Tarjolla oli mm Blue Nunin lehtikullalla koristeltua kuohuvaa, sekä makeita leipomuksia ja suolaisia cocktailpaloja. Ps. Noi tuulihatut oli sairaan hyviä! Alkuun otettiin pieni visa, jossa kysyttiin ripsienpidennyksistä sekä faktaa kauneushoitolasta. Ohjelmassa oli myös arvontaa, valokuvausta sekä kampaaja Pinja tekemässä pikakampauksia. Osa kavereista sai itselleen ihanat kiharat, joista kuvia ylempänä. Tunnelma oli kaiken kaikkiaan mahtava. Avajaisissa oli paljon tarjouksia, mm -30% avajaispäivänä varatuista hoidoista. Varasin heti uuden ajan ripsihuoltoon ja päätin kokeilla myös ensimmäistä kertaa timanttihiontaa. En ole koskaan ollut minkäänlaisessa kasvohoidossa ja hieman jännittää, mutta eiköhän se mene ihan hyvin. Timanttihiontaan menen parin viikon päästä. Myös pari kaveria innostui avajaistarjouksesta ja päätti hankkia itselleen uudet ripset.

♥ Joulukuun tarjouksena kiharat ja meikki 60€

 

The theme colour of the opening was clearly gold, that suits more than better for a gold lover like me. They had Blue Nun Gold edition sparkling wine and sweet and salty cocktail food. At first, we had a little quiz, where they asked questions about eyelash extensions and facts about the company. There was also lottery, photo shoot and hairdos by hairdresser Pinja. Some of my friends got beautiful curls, pictures above. The atmosphere was amazing. They had lot of discounts like 30% off at opening day reservations. I immediately made a reservation my next eyelash extension appointment and I decided to try a diamond facial. I’ve never been in any facial treatment’s so this will be my first time ever. My diamond facial appointment is in few weeks. Some friends got excited about the discount too, so they made appointments to eyelash extensions.

♥ December special offer curls and make up 60€

 

Kiitos mahtavasta päivästä ihanille ystäville, sekä C You Studion tytöille <3

Thank you C You Studio and friends for an amazing day <3

 

POSTED IN: BEAUTY

 

SHARE: