Last weekend I had a little photoshoot with my friend in Hatanpää Arboretum. We were supposed to take fall/winter outfit photos and the weather was pretty much cold and wet. Thankfully it wasn’t raining, but the sun was gone the whole time. We have a strange curse around us. Everytime we try to take photos of my outfits the sun disappears. Ofcourse in Finland the fall/winter time is pretty much always dark and grey….But the weather didn’t ruin our photoshoot, we live in Finland, we are used to it 😀

I like different shades of nudes and especially combined with black leather. It gets the outfit much more softer touch. I’m really into fluffy wool beanies too. I wore beret with many years, but the beanie is so much more warmer and cozier – especially if it’s -4°F/-20°C. I found this cute beanie from Gina Tricot a month a go and I’ve been wearing it everyday since. I would like to buy an other one, in different colour.

 

Käytiin viikonloppuna luottokuvaajani kanssa kuvailemassa Hatanpään arboretumissa. Tarkoitus oli ottaa syystalvisia asukuvia ja sääkin oli sen mukainen. Vettä ei sentään satanut, mutta aurinko pysytteli piilossa. Meidän yllä on yleensä ollut sellainen kirous että aurinko katoaa aina kun yritetään kuvailla. Tietysti tähän aikaan vuodesta on muutenkin aina harmaata ja pimeää. Sää ei kuitenkaan kuvauksia pilannut, ollaan siihen totuttu Suomessa kun asutaan 😀

Tykkään paljon nudejen eri sävyistä ja erityisesti tykkään yhdistellä sitä mustan nahan kanssa. Se vaan pehmentää biker takin särmikkyyttä. Olen myös hurahtanut paksuihin villapipoihin. Käytin monta vuotta pelkkää baskeria, mutta on tuo pipo vaan niin paljon lämpimämpi ja mukavampi – varsinkin 20°C:n pakkasella. Törmäsin Ginassa tähän söpöön pipoon joku kuukausi sitten ja oon siitä asti käyttänyt sitä lähes päivittäin. Tekisi mieli hankkia toinenkin samanlainen, mutta eri värissä.

Pictures: Iidaliina


 

Bag & Jacket: H&M

Sweater: New Yorker

Jeans & Beanie: Gina Tricot

Boots: Stockmann

 

 

POSTED IN: FASHION


 

SHARE: