Last Sunday I had a photoshoot with my friend and we found many nice locations from the city center, but all parking spaces were full. Note to yourself: next time go with bus! After 45 minutes we found quite nice place at Finlayson. We were little hurry, because it was almost 3 pm and it starts to darken at this hour. It was also raining, so my friend had to use plastic bag as the camera rain cover. Yes, it’s so easy and glamorous to take outfit photos 😀 😀 We were planning indoor pictures next time, because the weather almost never favour us.

I bought my pink coat a month ago and it’s from Bik Bok. I already left it to the store once because I thought as a short person, can’t pull of long coat. Next time I wanted to try it again, but the smallest size was out of stock. At third time I noticed they are still selling this coat, and I wanted to check their sizes. For my surprise they had my size and I decided to buy this time. I get use to the length of the coat and I don’t regret buying it at all, because it’s also very warm and comfy.

The name of the heading comes from my work mate, who once told me my changing cubicle is like “pink explosion” First of all I have lot of clothing there and it’s very full, and I have no idea where they all come from 😀 Secondly my pink coat was there with my pink accessories, so it was a pink explosion.

 

Käytiin sunnuntaina kuvailemassa kaverin kanssa ja oltais löydetty useampikin kiva paikka Tampereen keskustasta, mutta parkkipaikat olivat ihan täynnä. Note to yourself: menkää ens kerralla bussilla! 45 minuutin autolla pörräilyn jälkeen löydettiin ihan kiva paikka Finlaysonilta. Meille tuli jo vähän kiire kuvata, koska kello oli lähemmäs kolme ja pian alkoi hämärtymään. Myös vettä satoi, joten kaveri joutui pitämään muovipussia kameran suojana. Aah, niin helppoa ja glamourista tää asukuvien ottaminen 😀 😀 Suunniteltiin, että voitais ehkä ensi kerralla ottaa sisäkuvia, kun nää ilmat ei meitä oikein suosi.

Pinkki takki on ostettu noin kuukausi sitten Bik Bokista. Jätin sen jo kerran aikaisemmin ostamatta, koska ajattelin ettei noin pitkä takki sovi näin lyhyelle. Seuraavalla kerralla olisin halunnut sovittaa takkia uudestaan, mutta pienin koko oli loppunut. Kolmannella kerralla satuin huomaamaan, että takkia myydään edelleen ja ajattelin tsekata koot vielä. Yllätyksekseni kokoja oli tullut lisää ja päätin ostaa takin tällä kertaa. Takin pituuteen tottui nopeasti, enkä kadu ostosta yhtään koska takki on myös tosi lämmin.

Otsikon nimi tulee siitä kun työkaverini kerran mainitsi että pukukaappini on ”pinkki räjähdys”. Ensinnäkin mulla sattuu olemaan siellä ihan hitosti vaatteita ja se on ihan täynnä, eikä siis mitään hajua että mistä ne kaikki on sinne tullu 😀 Toiseksi siellä oli mun kyseinen pinkki takki ja muita pinkkejä asusteita niin se oli pinkisti räjähtänyt.

  Pictures: Iidaliina


 

Coat: Bik Bok
Beanie: Gina Tricot
Bag: Michael Kors

 

 

POSTED IN: FASHION


 

SHARE: