Yesterday wasn’t any regular Tuesday. It was Finnish Independence Day eve, and not just any Independence Day but Finland’s 100th Birthday. And if this is not already enough reason to celebrate I also had a pre-Christmas Party with work people. After normal busy day at work I left quickly to home change clothes. I already choose my outfit day before, so it didn’t take too much time. Then I headed to Champagne Bar Sante, and met few work mates there. Here we had a nice time before going to the actual place we were supposed to meet, restaurant Kustaa. We had an own cute little space there. As a junk food lover, I had a burger of course. Unfortunately I don’t have better picture of my outfit…

 

Eilen ei ollut ihan mikään perus tiistai vaan itsenäisyyspäivän aatto, eikä mikä tahansa itsenäisyyspäivä vaan Suomi täyttää 100 vuotta. Tämän lisäksi oli myös työporukan pikkujoulut. Normi kiireisen työpäivän jälkeen lähdin vauhdilla kotiin vaihtamaan vaatteet ja suuntasin Champagne Bar Santeen eli kotoisasti Samppanja baariin. Matkalla tänne alkoi melkoinen lumipyry ja olin ihan märkä kun pääsin sisälle. Lemppari baariini päästyä otettiin lemppari juotavaani eli Moëtin Ice Imperialia. Täällä vietettiin tyttöjen kesken mukava hetki ennen kuin lähdettiin varsinaiseen ravintolaan. Meille oli varattu Kustaa nimisestä ravintolasta oma kabinetti. Grilliruuan ystävänä vedin tietysti hampparin. Valitettavasti illan asusta ei ole parempaa kuvaa…

Top & Bralette: Bik Bok

Today I went to take new outfit photos with my friend and finally we were blessed with great weather. What’s better than little freeze and snow? Well, +30°C of course, but anyway… After photoshoot we wanted to have a little coffee break and we went to the new coffee shop and restaurant, Puisto. We both tried this place for a first time and we both were pleasantly surprised. My friend had Artisan Hot Chocolate and I tried Christmassy Tiramisu-Cinnamon Cappuccino. If I wouldn’t be so cold I would’ve ordered ice cream too. I’m definitely going there again. Great day overall, except the situation where I accidentally threw my scarf at tealight in our table. Thanks to my friend who noticed it immediately or otherwise there could’ve been lot more damage. Great job Evi!!

 

Tänään käytiin kaverin kanssa kuvailemassa uusia asukuvia ja vihdoinkin saatiin tilattua myös hyvä sää. Mikäs sen parempaa kuin pieni pakkanen ja lunta? Nooh +30°C tietysti, mutta anyway…  Kuvausten päätyttyä haluttiin kahville ja päädyttiin uuteen kahvila/ravintola Puistoon. Käytiin molemmat siellä ensimmäistä kertaa ja yllätyttiin kummatkin positiivisesti. Kaveri otti Artesaanikaakaon ja cookien, ja mä päädyin Jouluiseen Tiramisu-kaneli Cappuccinoon sekä katkarapu focacciaan. Jos en olisi ollut niin jäässä, olisin vetäissyt myös jätskiannoksen. Tänne pitää päästä myös uudestaan. Hieno päivä kaikin puolin, lukuunottamatta tapausta jossa heitin epähuomiossa Stokkan villahuivin meidän pöydässä olevan tuikun päälle ja nyt siinä on reikä. Kiitos kaverille joka huomasi tilanteen ajoissa tai olisi voinut tulla suurempiakin vahinkoja. Hyvä Evi just näin!! Tässä syy miksi sammuttelen yleensä kynttilöitä ravintoloissa, ei kannata laittaa mun lähelle.

 

I have a quite lot blog material from this week. At Monday I had my diamond facial appointment and more about it coming later. Also, outfit pictures we took today coming soon. Now I’m pretty tired, I need to wake up after 5 am tomorrow morning.

 

Mulla on tältä viikolta blogi materiaalia hyvin kasassa. Kävin maanantaina siellä timanttihionnassa, josta lisää myöhemmin. Samoin tänään otettuja asukuvia nähdään blogissa pian. Nyt oon ihan väsynyt, aamulla pitäisi jaksaa herätä klo 5:n jälkeen.

 

♥ Happy Independence Day Finland! ♥

♥ Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi! ♥

 

 

 

POSTED IN: LIFESTYLE
 

SHARE: