Hi everyone! Here I am still in my Christmas Vacation…How about you? I was pretty much so tired the beginning of my vacation, I just recharged myself watching Christmas movies and eating a lot. Of course, I’ve been shopping quite much and I found all kind of stuff from shoes to interior decors. And because I rarely find anything from sale, almost everything I got is with a regular price. You can see few new clothing I got in this post. At winter I really like this icy blue colour and when I saw this fluffy sweater in Gina Tricot I had to get it with a same colour hat. The outfit would’ve been just so much more boring without it. My furry shoes are new too. More of new stuff coming soon.

 

Heippa kaikille! Täällä ollaan vieläkin Joululomalla…Mites siellä? Olin koko loman alun niin väsynyt, että lähinnä latasin itseäni katselemalla joululeffoja ja syömällä herkkuja. Olen tietysti käynyt myös ostoksilla ja oonkin löytänyt kaikenlaista kamaa kengistä sisutustavaroihin. Ja koska en yleensä löydä mitään kivaa alesta, lähes kaikki on ostettu normi hintaan. Muutama uutuus vaate näkyykin tässä postauksessa. Olen kovasti tykästynyt jäänsiniseen näin talvella ja kun törmäsin Gina Tricotissa tähän pörröpaitaan, oli se pakko saada samanvärisen pipon kera. Asu olisi vaan ollut niin paljon tylsempi ilman tuota pipoa. Myös karvaiset talvikengät on uudet. Enemmän ostoksista tulossa myöhemmin.

Pictures: Iidaliina

 

Sweater & Beanie: Gina Tricot
Coat: Zara
Jeans: Bik Bok
Bag: Saint Laurent
Shoes: Skopunkten

 

 

POSTED IN: FASHION

 

 

SHARE: