Last Wednesday we finally got great weather for photoshoot. Snow, little freeze and dry air, with a hint of sunshine. This time we chose Laukonbridge for our location, which turn out to be great place to take photos, since there were lot less people than usually in the city center. Even the sun was shining beautifully behind the trees too. Because it was Finland’s 100th Independence Day, I wanted to wear something white and blue, but I didn’t want to look exact copy of Finnish flag, so I mixed nude pink with the outfit. I already forgot the existence of the coat in the photos, but it fitted perfectly with the outfit of that day.

 

Viime keskiviikkona meitä suosi vihdoinkin hyvä kuvaussää. Lunta, pieni pakkanen sekä kuiva ilma, ja aurinkokin kävi meitä kurkistamassa. Tällä kertaa kuvauspaikaksi päätyi Tampereen Laukonsilta, joka osoittautui erinomaiseksi kohteeksi mm vähäisen ihmismäärän vuoksi. Myös aurinko välkkyi ihanasti puiden takaa. Suomen sadannen itsenäisyyspäivän takia halusin laittaa jotain sinivalkoista, mutta en kuitenkaan halunnut näyttää Suomen lipun kopiolta, joten sekoitin nudea pinkkiä joukkoon. Olin jo unohtanut kuvassa näkyvän takin olemassaolon, mutta se sopi hyvin kyseisen päivän asuun.

Pictures: Iidaliina

 
 

Coat & Beanie: H&M
Jeans & Beanie: Gina Tricot

 

 

POSTED IN: FASHION


 

SHARE: