Happy Sunday everyone! I’ve been talking to my photographer friend how boring it’s sometimes to take outfit pictures in the same city. Even we try to be creative and we choose locations carefully, changing city or country would be great idea. In Finland it’s already a challenge to take outfit photos not only beacause of the weather but it gets dark very early and then you don’t get good pictures anymore. I’m so happy spring is coming and the sun comes out for longer time. We have been talking, if not sooner in the summer we will go somewhere further. In this week I ended up browsing Pinterest & Instagram and found many great fashion photo locations over the world and I collected 13 of my favourite locations over the Europe. So, here is some travel inspiration. Warning! Might cause travel fever 😀 😀

 

Hyvää sunnutaita kaikille! Tässä ollaan keskusteltu kuvaaja ystäväni kanssa kuinka tylsää on välillä ottaa kotinurkilla asukuvia. Vaikka yritetäänkin olla luovia ja valitaan kuvauspaikat huolellisesti, kaupungin tai maan vaihtaminen tekisi hyvää. Suomessa on sään lisäksi myös haastavaa se että nopeasti tulee pimeetä eikä kuvista tule enää silloin niin hyviä. Onneksi kevät tulee kohta ja aurinko paistaa pitempään. Ollaan jo useampaan kertaan puhuttu että viimeistään kesällä lähdetään jonnekin kauemmas. Päädyin viikolla selailemaan Pinterestiä ja Instagramia ja vastaan tuli vaikka mitä ihania kuvauspaikkoja ympäri maailmaa ja keräsin 13 lemppari kohdetta ympäri Eurooppaa. Seuraavaksi siis luvassa hieman matkainspoa. Varoitus! Saattaa aiheuttaa matkakuumetta 😀 😀

♥ Eiffel Tower
♥ Golden Door, Petit Palais
♥ Opéra De Paris
♥ Shangri-La Hotel
♥ Macarons & Laduree Paris
♥ Disneyland
♥ Arc De Triumph & Champs Élysées

♥ Carlton Hotel Cannes
♥ Luxury Villa’s
♥ Boat trips
♥ Beaches

♥ Colosseum
♥ Trevi Fountain
♥ Spanish Steps
♥ Vatican City
♥ Ice Cream in Italy is necessary

♥ Piazza Del Duomo
♥ Galleria Vittorio Emanuele II
♥ Town House Galleria Hotel
♥ Prada Flagship Store
♥ Gucci Café
♥ Teatro Alla Scala

♥ Gondola
♥ Bridges
♥ Floating City

♥ Positano City
♥ Stairs
♥ Restaurants & Cafe’s
♥ Marina Grande Beach

♥ White Village
♥ Streets Of Oia
♥ Astarte Suites
♥ Idyllic Sea View
♥ Blue Angel Villa
♥ Outdoor Spas

♥ White Buildings
♥ Blue & White Streets
♥ Restaurants & Cafés
♥ Beaches
♥ Infinity Pools

♥ Navágio
♥ Sea caves
♥ Cameo Island Bridge
♥ Boat Trips

♥ London Eye
♥ London Bridge & Big Ben
♥ Nothing Hill
♥ Cute Pastel Doors
♥ Peggy Porschen Cakes
♥ Harrods
♥ Red telephone Boxes
♥ Harry Potter Studio

♥ Barcelona Cathedral
♥ Park Güell
♥ W Hotel Barcelona
♥ Gothic Quarter
♥ Ohla Hotel
♥ Magic Fountain
♥ Barceloneta Beach
♥ Arc De Triomf

♥ St. Basil’s Cathedral
♥ The Temple Of The Christ Savior
♥ Grand Kremlin Palace
♥ Turandot Palace
♥ GUM

Pictures: Pinterest

♥ Arctic Snow Hotel, Rovaniemi
♥ Game Of Thrones Ice Hotel, Kittilä
♥ Northern Lights (if you are lucky enough to see them)
♥ Santa’s Home, Kakslauttanen

 

 

POSTED IN: TRAVEL, INSPO

 

 

SHARE: