My vacation ended and now back to reality…although I got a flu end of the week so my weekend was pretty much movies and lying in bed. I was supposed to get a pizza, but I don’t really taste anything and the only thing I’m craving is noodle soup.

When I was younger, I loved colourful clothes and black outfits felt way too dark…but these days I really like all black outfits. Funny how the mind change. In the pictures you see two of my favourite clothings; Zara coat and black ankle boots. Love the golden details in both of them, and the faux fur hood. We had this photoshoot at rainy day in december, so excuse my fluffy hair. They looked so good before the photoshoot but humidity ruined them pretty fast. This time we chose Tampere Keskustori in our location.

 

Töihin on palattu ja arki jatkuu taas…tosin sain loppuviikosta flunssan ja koko viikonloppu on mennyt sängynpohjalla leffoja katsellessa. Mun piti alunperin hakea pizzaa, mutta en maista juuri mitään ja ainoo mitä tekee mieli on nuudelit… tai oikeastaan sen liemi.

Käytin nuorempana paljon värikkäitä vaatteita ja täysmusta asu tuntui aivan liian synkältä. Nykyään tykkään kokomustista asuista ja omistan aika paljonkin mustia vaatteita. Näin se mieli vaan muuttuu. Kuvissa näkyy kaksi lemppari vaatettani; Zaran karvahupullinen takki sekä mustat nilkkurit. Molemmissa tykkään erityisesti kultaisista yksityiskohdista, ja takissa tosta karvahupusta. Kuvat on otettu eräänä sateisena joulukuun päivänä, joten pahoittelen mun pörröittynyttä tukkaa. Ne oli niin nätit ennen kuvauksia, mutta kostea sää vaikuttaa niin nopeasti. Kuvauskohteeksi valittiin tällä kertaa Tampereen Keskustori.

Pictures: Iidaliina

 

Coat: Zara
Jeans: Gina Tricot
Bag. Prada
Boots: Stockmann

 

 

POSTED IN: FASHION

 

 

SHARE: