Happy weekend everyone! We had a photoshoot this time in Koskipuisto. Some of the pictures are taken with my new Olympus M.Zuiko 14-42mm pancake lens, but we still have to practise with it. We took best pictures with my older lens, which we’ve been using on every outfit photos on the blog so far. It’s Olympus M.Zuiko 45mm lens and you recognize these pictures from perfectly blurred backround and better lighting.

This time I build my outfit around my new teddy jacket. It’s from H&M and I liked it because it looked so cute and warm and it fits perfectly in winter. It’s surprisingly warm and so cozy, and I picked the nude shade of course. I also used my Högl shoes for the very first time, and they were very nice to walk in the snow. Thanks for tractor soles.

 

Hauskaa viikonloppua kaikille! Käytiin kaverin kanssa kuvailemassa tällä kertaa Koskipuistossa. Osa kuvista on otettu uudella Olympus M.Zuiko 14-42mm pancake objektiivilla, mutta sen kanssa tarvitsee harjoitella vielä. Parhaimmat kuvat tuli kuitenkin vanhemmalla objektiivillani, joilla onkin otettu tähän asti kaikki blogin asukuvat. Kyseessä on siis saman merkin 45mm objektiivi ja kuvat tunnistaa täydellisesti sumentuneesta taustasta ja paremmasta valaistuksesta.

Asun kokosin tällä kertaa uuden teddykarva takkini ympärille. Se on ihan H&M:stä ostettu ja ihastuin heti sen suloisen lämpöiseen olemukseen. Sopii niin hyvin talveen. Takki on yllättävän lämmin ja ihanan mukava. Valitsin sen tietysti nuden värisenä. Myös Höglin kengät pääsi ekaa kertaa käyttöön ja niillä oli ihan hyvä kävellä tuolla lumessa, kiitos hyvien traktoripohjien.

Pictures: Iidaliina

 

Jacket & Bag: H&M
Sweater: New Yorker
Shoes: Högl
Jeans & Beanie: Gina Tricot

 

 

POSTED IN: FASHION

 

 

SHARE: