I’m so happy to write my blog for a long time. This one week blog break felt like forever. I’m middle of re-education process at the moment, and it just takes almost all my free time. This process goes ahead of everything right now, even though in my heart my blog is the most important to me. I haven’t really seen my friends lately and I had to cancel one meeting this week. I’m so glad I have good friends at work so I’m with friends almost every day.

Let’s get on the business then! Like I mentioned in my previous post, I bought NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer in shade “Alaska” and I’ve been using it few weeks now, and I have to say it’s incredible. For a tinted moisturizer it has a great coverage, but it still makes your skin look very natural. It’s great for a dry skin, it doesn’t make my skin flaky and it doesn’t get stuck on to dry spots leaving it patchy. It has that light catching effect, so it gives you that luminous healthy glow. It promises to reduce the appearance of hyperpigmentation and dark spots in four weeks. I don’t really have that problem, so I didn’t notice any difference. This tinted moisturizer is lightly scented, and it smells divine. I have a slightly perfume sensitive skin, but this hasn’t done anything bad to my skin. It also has SPF 30 which is very good especially in the spring/summer time. I think this product will be the best for warm summer days. Unfortunately, they don’t sell NARS in Finland, but online stores like Asos, delivers NARS to Finland.

 

Ihanaa päästä pitkästä aikaa kirjoittamaan blogia. Viikon blogitauko tuntui jo aivan liian pitkältä. Käyn tällä hetkellä prosessia uudelleenkouluttautumisesta ammatillisena kuntoutuksena ja se vaan vie lähes kaiken vapaa-aikani. Kyseinen prosessi menee tällä hetkellä kaiken muun edelle, vaikka sisimmässäni blogi onkin mulle se kaikkein tärkein. Kavereita en ole juurikaan kerennyt näkemään ja jouduin jopa perumaan yhden näkemisen tällä viikolla. Onneksi nykyiseltä työpaikalta löytyy niin paljon hyviä kavereita, että olen kavereiden kanssa tekemisissä lähes päivittäin.

Sitten asiaan! Niin kuin mainitsin edellisessä postauksessani, ostin NARS Pure Radiant Tinted Moisturizerin eli suomeksi sävytetyn kosteusvoiteen sävyssä ”Alaska”. Olen tässä jo muutaman viikon sitä testannut ja täytyy sanoa, että se on aivan huippu. Sävytetyksi kosteusvoiteeksi se on hyvinkin peittävä, mutta iho kuultaa kuitenkin läpi eli lopputulos on erittäin luonnollinen. Sopii hyvin kuivalle iholle, sillä se ei saa ihoani hilseilemään eikä takerru kuiviin kohtiin jättäen ihoa läikikkääksi. Kosteusvoiteessa on valoa taittava efekti, joten se saa kasvot hehkumaan ja ihon näyttämään erittäin terveeltä. Tuote lupaa myös häivyttää pigmenttimuutoksia sekä tummia läikkiä neljässä viikossa. Mulla ei edellä mainittuja oikeastaan ole, joten en ole huomannut mitään sen suhteen. Kosteusvoide on kevyesti hajustettu, ja se tuoksuu mielestäni tosi hyvälle. Olen hieman hajusteherkkä, mutta tämä ei ole aiheuttanut mitään ihottumaa tai kirvelyä iholle. Bonuksena kosteusvoiteessa on 30 aurinkosuoja, joka tulee keväällä ja kesällä tarpeeseen. Muutenkin uskon tuotteen soveltuvan parhaiten lämpimille kesäpäiville. Valitettavasti NARSia ei saa Suomesta, mutta tilasin omani Asosilta ihan hyvään hintaan.

 

I wanted to keep everything real as possible, so I didn’t edit these pictures. On the right side I have NARS Tinted Moisturizer on my face. Like you can see in the picture it melted into my skin very well. It made all the redness disappear on my cheeks and covered spots pretty well. It didn’t cover dark circles that well, but this moisturizer is buildable so it’s possible to get medium coverage. I wanted you to see the results very clearly, so I didn’t use any extra make up, like concealer, powder, highlighter on my skin.

 

Halusin pitää kaiken mahdollisimman aitona, joten kuvia ei ole muokattu millään lailla, vaikka mieli olisi tehnyt erityisesti tuon ilman meikkiä kuvan kohdalla. Oikeassa kuvassa kasvoilla on NARSin sävytetty kosteusvoide. Niin kuin kuvasta näkyy, tuote tasoitti ihon sävyä, häivytti poskilta punaisuuden ja peitti näppylät melko hyvin. Tummia silmänalusia se ei peittänyt niin hyvin kuin muita alueita, mutta kerrostettuna se peitti vähän paremmin. Halusin että näette lopputuloksen mahdollisimman selvästi, joten en käyttänyt tarkoituksella mitään lisämeikkiä kasvoilla.

 

I was very interested to test this with Iconic London Illuminator and I really got very glowy skin. I mixed IL illuminator in shade “Original” with this tinted moisturizer and blended onto my face. I also used illuminator for highlighting cheekbones, nose bridge, cupid’s bow and chin. I wouldn’t use this combination every day, but every now and then bringing that extra glow on my face. This combination melts into skin very well too, so don’t have to worry too cakey skin.

 

Halusin testata sitä myös Iconic Londonin Illuminatorin eli kuultovoiteen kanssa ja melkoisen hehkun sillä saikin aikaiseksi. Sekoitin IL illuminatoria sävyssä ”Original” sävytettyyn kosteusvoiteeseen ja levitin sen kasvoille. Laitoin illuminatoria myös kosteusvoide seoksen päälle korostamaan mm poskipäitä, nenänvartta, amorinkaarta sekä leukaa. En käyttäisi tätä yhdistelmää joka päivä, mutta silloin tällöin tuomaan lisähehkua ja lämpöä kasvoille. Tästäkin yhdistelmästä iho kuultaa vielä läpi, joten paksusta pakkelinaamasta ei ole pelkoa.

 

What do you think about this product? Have you ever tried NARS Tinted Moisturizer?

Mitä mieltä ootte lopputuloksesta? Onko teillä kokemusta NARSin sävytetystä kosteusvoiteesta?

 

 

POSTED IN: BEAUTY

 

 

SHARE: