We finally had a chance to take pictures on a sunny day. This time we chose forest near where I live, to our location. I walk there almost every day and especially in winter it’s so beautiful. White everywhere and sun shines through trees. This forest has been on my photo shoot location list quite some time and I’m so happy we finally shoot here. Another good thing about this place is that there aren’t many distractions. The temperature was -16°C so I chose the warmest coat I have. The weather didn’t feel so cold, even though the temperature was pretty low, but it didn’t wind at all.

I bought my navy blue winter coat from Selected about a year ago. Before I had it, my go to winter coat was my blue Mango coat that wasn’t as warm as this one. This Selceted coat is made of water resistance and windproof material, so it’s very warm even if it’s -30°C. It cost around 250 euros but it’s been worth it.

 

Päästiin pitkästä aikaa kuvailemaan aurinkoisella säällä ja kuvauskohteeksi valikoitui lähimetsäni. Kävelen sen läpi melko usein ja erityisesti talvella se on niin kaunis. Valkoista joka puolella ja aurinko hohtaa kultaisena puiden välistä. Kyseinen metsä on ollut kuvauskohde listallani jo pitkään ja olen niin onnellinen että saatiin vihdoinkin kuvattua siellä. Tässä paikassa on myös se hyvä puoli, että ulkoisia häiriötekijöitä ei ole juuri ollenkaan muutamia lenkkeilijöitä lukuun ottamatta. Ulkona oli pakkasta -16°C, joten valitsin paksuimman takkini mitä multa löytyy. Ilma tuntui kuitenkin suhteellisen lämpimältä, vaikka pakkasasteita oli noinkin paljon, mutta ulkona ei tuullut juuri ollenkaan.

Tummansinisen talvitakkini olen ostanut Selectediltä noin vuosi sitten. Ennen sitä kuljin Mangon sinisessä ”untuvatakissa” (jossa ehkä noin kymmenen untuvaa), joka ei todellakaan ole niin lämmin miltä näyttää. Selectedin takki on tehty tuulenpitävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, joten se on ihan kunnolla lämmin ja sillä pärjää myös lähemmäs -30°C pakkasilla. Se maksoi noin 250 euroa, mutta on ollut sen arvoinen.

Pictures: Iidaliina

Coat: Selected
Jeans & Beanie: Gina Tricot
Shoes: Högl

 

 

POSTED IN: FASHION

 

 

SHARE: