Summer has finally arrived to Finland after looong winter! I love summer so much more than any other season. I was born in July, so I’m definitely summer’s child. I get lot of energy from the sun. The warmer the weather the better!  I’ve been jogging more than usually, with and without dog. I went out to the terrace few times already. It’s so much fun to watch people when they get out of their holes after long winter. Everyone seems to be so happy and social.

We had a little photoshoot yesterday at the city centre of Tampere. There are two cherry trees at the Frenckell Square and they have a beautiful blossom this time of year. Obviously we had to use them in my outfit pictures.

 

Suomeen on vihdoin tullut kesä piiitkään talven jälkeen! Olen niin kesäihmisiä kuin joku voi vaan olla ja saan auringosta niin paljon energiaa. Mitä lämpimämpi ilma sen parempi! Kesän lapsi olen muutenkin, sillä olen heinäkuussa syntynyt. Lenkkeilyä on tullut harrastettua tavallista enemmän, sekä koiran kanssa että ilman. Terassillakin on tullut käytyä jo muutamaan kertaan. On hauska katsella ihmisiä, kun ne mönkii koloistaan talven jälkeen ja kaikki tuntuvat olevan niin iloisia ja sosiaalisia.

Käytiin eilen illalla kuvailemassa kaverin kanssa Tampereen keskustassa. Frenckellin aukiolla kasvaa pari kirsikkapuuta ja ne kukkii niin ihanasti näin loppukeväästä. Pakkohan niitä oli hyödyntää myös asukuvissa.

Pictures: Iidaliina

 


Dress & Bag: H&M
Sunglasses: Ray Ban
Necklace: Asos


 

 

POSTED IN: FASHION

 

 

SHARE: