My friend and I have a tradition to spend Midsummer together, but this year she’s leaving France to her friend’s wedding, and she’s going to be there the whole Midsummer. So…we decided to catch up before she leaves and spend great day together.

We went to Tammelantori at forenoon to buy some chili, since Heinän Puutarha (my favourite chili guy) decided to visit Tampere on the same day. We had good luck within us since we got very sunny day and +24°C. We had a lunch at Chinese restaurant we often go, and we got in half an hour before it opens, because my friend knows the owner 🙂 We were on the move bit too early…

 

Mulla ja mun kaverilla on ollut perinteenä viettää juhannus yhdessä lähes joka vuosi, mutta tänä vuonna hän lähtee Juhannukseksi Ranskaan häihin ja on pois Suomesta pari viikkoa. Päätettiin kuitenkin viettää kiva päivä yhdessä ennen kaverin lähtöä.

Käytiin heti aamupäivästä Tammelantorilla ostamassa chilejä, sillä Heinän Puutarha oli onneksemme päättänyt vierailla Tampereella juuri lauantaina. Meillä oli muutenkin onni matkassa, sillä saatiin aurinkoinen päivä ja jopa +24°C lämpöä. Käytiin lounaalla tutussa kiinalaisessa ravintolassa ja päästiin sisälle puoli tuntia ennen aukeamista, koska kaveri tuntee omistajan 🙂 Oltiin vähän liian aikaisin liikkeellä…

We accidentally found this pink shade nude background, and of course we had to take few pictures there.

Löydettiin vahingossa vaaleanpunaiseen taittuva nudensävyinen tausta, ja tietystihän siinä piti ottaa muutama asukuva.

We also went to my new favourite café, Espresso House. I really like their special coffees and cold drinks. My favourites are Cookies & Cream Frapino and Salted Caramel Ice latte ♥ I really like their interior design as well, not to mention their comfy couches.

 

Käytiin myös mun uudessa lemppari kahvilassa, Espresso Housessa. Oon niin ihastunut noihin erikoiskahveihin ja kylmiin juomiin. Lemppareitani ovat Cookies & Cream Frapino sekä Salted Caramel Ice Latte ♥ Tykkään myös paikan lämminhenkisestä sisustuksesta mukavista sohvista puhumattakaan.

 

 
Shirt: Monki
Shorts: Tally Weijl

 

 

POSTED IN: LIFESTYLE, FASHION

 

 

SHARE: