I have tradition to go to the countryside at Midsummer. Normally I’m very much a city girl, but once in a year it’s nice to be at countryside’s peacefulness. The reason why I don’t like visiting country very often, is bugs. Spiders and ants are quite ok, but wasps are my worst enemies. Luckily, this time they left me pretty much alone, excluding few mosquitos and way too close flying bumblebee. This year Midsummer was surprisingly dry, but especially Midsummer eve was very cloudy and windy. However, the Midsummer Day was warm and sunny.

 

Mulla on tapana käydä maalla juhannuksen aikaan. Normaalisti olen kaupunkilainen henkeen ja vereen, mutta kerran vuodessa maaseudun rauhassa on kiva käydä. Suurin syy miksi en maalla usein viihdy löytyy ötököistä. Hämähäkit ja muurahaiset on ihan okei, mutta kaikki lentävät ja pistävät ovat ärsyttäviä. Erityisesti ampiaiset ovat pahimpia vihollisiani. Onneksi tällä kertaa mut jätettiin melko rauhaan, muutamaa hyttystä ja yhtä liian lähelle lentävää kimalaista lukuun ottamatta. Tänä vuonna juhannus oli yllättävän kuiva, mutta erityisesti aatto oli erittäin pilvinen ja tuulinen. Ei meinannut grillaamisesta tulla mitään...Juhannuspäivä oli kuitenkin ihanan lämmin ja aurinkoinen.

TOP: BIK BOK
SKIRT: VILA
HEADBAND: H&M
NECKLACE: ASOS

 

POSTED IN: FASHION, LIFESTYLE

SHARE: